Röst- 0ch sångkurser med fokus på kreativitet och välbefinnande

CREATIVE VOICE - KURSER FÖR PRIVATPERSONER 

BESKRIVNING

Upplever du att det finns blockeringar i förhållande till din röst och din sång? Längtar du efter att utveckla en djupare kontakt med din egen röst och kraften i den? Är du nyfiken på att uttrycka dig kreativt och skapa med rösten? I så fall är den här kursen för dig!


Vi kommer arbeta med:

- andning & medveten närvaro
- stärkande röst- och sångövningar
- röst- och rörelseimprovisationer
- personliga tolkningar av sånger/poesi
- reflektion i tal och skrift


Många av oss har "programmerats" till ett dömande förhållningssätt gentemot vår egen röst och sång. I denna kurs tränar vi på att återerövra det lekfulla och etablera ett bejakande och kärleksfullt förhållningssätt till våra röster, vår sång och vår kreativitet. Detta är både läkande och stärkande- ofta på sätt som påverkar inte bara rösten utan livet i stort!


Intentionen är att komma ifrån dömande tankar om "rätt och fel", "fult och vackert" och istället komma i direkt kontakt med en nyfikenhet och ett personligt, kreativt flöde genom rösten.

Istället för att döma ut vissa delar av våra röster eller oss själva så bjuder vi in allt att vara med i undersökandet av ditt eget unika, kreativa och konstnärliga uttryck.

Vi arbetar både individuellt, i helgrupp och i mindre grupper. Att skapa en trygghet i gruppen och ett stöttande klimat bland deltagarna är en grundförutsättning för den kreativa processen.

OBS: Ingen förkunskap behövs!

Max 10 deltagare

PRAKTISK INFORMATION:


Prova-på-workshop:
Tid:

Onsdag 4 januari kl 18.15-20.45

Plats:

Tegelscenen, Söndagsvägen 9, Hökarängen

Pris:

290 kr och 20% rabatt om du bokat och betalar innan 31 december.

Boka:

Genom att klicka på boka eller skicka ett mail till info@creativevoice.nu och betala in till swisch-nummer: 123 151 62 93


Kvällskurs, 6 tillfällen:

Datum: 

Onsdagar 11/2, 18/1, 25/1, 1/2, 8/2, 15/2
Tid:

Kl 18.15-20.45

Plats:

Tegelscenen, Söndagsvägen 9, Hökarängen

Kursavgift:

2 900 kr och 20% rabatt om du bokar och betalar innan 31 december (= 2 320 kr) 

OBS: Ex. moms om du betalar via företag. Delbetalning vid behov.

Boka:

Genom att klicka på boka eller skicka ett mail till info@creativevoice.nu och betala in till swisch-nummer: 123 151 62 93 eller bankgiro:5403-3733

Frågor:

info@creativevoice.nu eller 0704-175115